Hoe wi j werken

Hoe werken wij?

Hoe kun je een afspraak maken?
Wij werken uitsluitend op afspraak. Soms hebben we inloopdagen, deze vermelden we dan altijd op onze socials, dus houdt deze goed in de gaten!

Een afspraak kun je bij ons maken via Whatsapp, Instagram, de mail, bellen of natuurlijk gewoon binnenlopen. Bij het maken van een afspraak zal je gevraagd worden of je een idee of voorbeeld hebt van wat jij mooi vind en hoe groot je de tattoo wilt. Op deze manier weten we zeker dat we genoeg tijd voor je kunnen inplannen.
Hebben we een datum uitgekozen? Dan vragen we je altijd een aanbetaling te doen.

Voorafgaand aan de afspraak

Maak voor jezelf een selectie van dingen die jij mooi vind, of elementen die jij terug wilt zien in je tattoo. Dat mag alles zijn! Voor bepaalde lettertypes raden we je aan naar 1001fonts.com te gaan. Hier kun je de zin of het woord wat jij wilt intypen en zie je meteen hoe dit eruit ziet in werkelijk duizenden lettertypes.
We krijgen vaak de vraag of we voorafgaand aan de afspraak iets kunnen ontwerpen, dit doen wij echter niet. Het ontwerpen vind echt plaats tijdens jouw afspraak.

Slik je medicatie, zoals bloedverdunners? Stop hier dan minstens drie dagen van te voren mee. Gebruik je andere medicatie, of heb je een aandoening die het zetten van een tattoo wellicht kan beïnvloeden? Bespreek dit dan van te voren met ons!

De dag van de afspraak

Eindelijk is het zover, jouw afspraak is aangebroken! Je komt op de afgesproken tijd binnen waarna we jouw tattoo-idee bespreken. Vervolgens gaan we samen met jou, jouw persoonlijke ontwerp maken. Na het ontwerpen van jouw tattoo kijken we digitaal waar deze mooi staat.
Als dat is gelukt, plakken we de tattoo door middel van een stencil op en als deze goed is opgedroogd, gaan we beginnen met het tatoeëren.

Houdt alsjeblieft rekening met de kleding die je draagt naar je afspraak.
Een tattoo op je been? Neem een kort broekje mee. Een tattoo op je arm? Draag een hemd of een shirt dat vies mag worden. Het is sowieso fijn om loszittende kleding te dragen, omdat je soms lang in een oncomfortabele houding zit of ligt.

Eet van te voren goed.

Getatoeëerd worden vraagt veel van je en je zult veel energie gebruiken. Daarnaast zal het tatoeëren als pijnlijker worden ervaren, als je niet genoeg energie hebt. Slaap en eet goed van te voren, en nuttig vooral geen alcohol of drugs.

 

Het afzeggen van jouw afspraak of no-shows


Zeg je je afspraak binnen 24 uur van te voren af, wil je hem verzetten of kom je niet opdagen? Dan krijg je je aanbetaling niet terug.
Wil je je afspraak langer dan 24 uur van te voren verzetten? Dan geldt je aanbetaling ook voor de volgende afspraak. Let op, je kan je aanbetaling aanbetaling maar één keer meenemen als je je afspraak verzet.
Afzeggingen of het verzetten van je afspraak, kan enkel door middel van telefonisch contact (bellen).

FAQ

Most frequent questions and answers

Je mag een persoon meenemen, maar jouw support wacht dan wel in de zithoek.

Ja, wij verkopen cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Deze pakken we leuk in, zodat het een echt cadeau wordt.

We werken volgens de richtlijnen en regelgeving van de tattoo wereld. Dit betekend dus dat wij onze inktkleuren hebben aangepast naar de kleuren die wij mogen gebruiken.

Iets wat veel mensen zal verbazen, Ja, jij mag een tattoo! 

In Nederland mag je vanaf je twaalfde al een tattoo. Wel moet tot je 16-de jaar je ouders mee komen voorzien van legitimatie.

Het is niet verboden maar wij  (en de ggd ook)  vragen toch of je niet nog even kan wachten, dit ivm eventueel infectie gevaar.

Kubus Tattoo studio goes

Voor meer info over onze studio, volg onze socials

Contact Info

Heb je vragen, ideeen die je wilt delen of wil je een afspraak maken, neem dan zeker cotact op.

Copyright © Art & D-Sign All rights reserved.